Rabu, 17 April 2013

MieraBella Collagen

 

Cuaca kat tempat atie 2 , 3 hari ni sangat panas. Hari ni pun dah terasa Ulser dah menempek kat dalam mulut. Mungkin jugak di sebabkan kurang minum air. Setiap hari dah gosok gigi dan kumur dengan listerin, tapi berjaya jugak ulser ni nak menempek.Hurrmm. Takpe-takpe, kita anggap je ni ujian dari Allah. Pasrah dan redha je. hehe..

Berbalik kepada topik asal. Sekali lagi atie nak share info tentang Miera Bella Collagen dari Treenea. Produk wajib ada bagi semua yang menginginkan kesihatan kulit yang meletop!


MIERABELLA - Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C

MIERABELLA protein yang diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda. MIERABELLA mempunyai pelbagai kelebihan dan manafaat seperti berikut.:

a. MIERABELLA mengandungi protein yang boleh meningkatkan keanjalan dan kekenyalan kulit dengan cara menyediakan asid amino seperti glysine, proline dan lysine yang perlu bagi pembentukkan kollagen . Pengambilan kollagen secara berterusan dapat mengurangkan garis kedutan pada kulit dan seterusnya wajah tampak muda.

b. MIERABELLA kaya dengan asid amino seperti cysteine, asid glutamic dan glysine yang merupakan bahan asas bagi pembentukkan glutathione. Kajian mendapati glutathione adalah ibu segala antioksidan yang bertindak melindungi tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas . Glutathione juga dikenal pasti berkemampuan untuk menjadikan liang roma kulit lebih kecil, kulit lebih putih, gebu, cerah, halus dan licin.

c. MIERABELLA mengandungi vitamin C yang diperlukan bagi membantu mempercepatkan proses mendapatkan kulit idaman anda. Penyelidikan terkini mendapati pengambilan Vitamin C dalam dos yang tertentu telah membantu meningkatkan kandungan glutathione dalam badan. Selain dari itu vitamin C juga diperlukan sebagai kofactor dalam pembentukan kollagen.

d. MIERABELLA diperkayakan dengan phospholipids kelapa yang dipercayai dapat membantu meningkatkan proses penyerapan protein kedalam tubuh badan. Bahan aktif ini juga bertindak menghalang kehilangan kollagen daripada kulit dan secara tidak langsung melambatkan proses penuaan..

Produk ini akan lebih berkesan jika ia ambil bersama sama dengan segelas jus buah-buahan.
=D

Antara testimoni Miera Bella:
 


MieraBella (Protein+Collagen+Vitamin C+Glutathione) - 60 caps/box :
PROMO  [SM] = RM65 (*NP = RM75)
PROMO  [S/S] = RM68 (*NP = RM78)
#Promo valid until 30/4/2013

Berminat? sila kontek atie cepat-cepat ya: 019-3687181
Boleh pos ke seluruh Malaysia.
 

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...