Khamis, 5 September 2013

Lasagna punya pasal

Assalamualaikum...

Sepanjang hari ni atie duk berusaha keras carik resepi lasagna.. Banyak blog gak atie singgah... Ye la, nak dapatkan resepi yang kena kat tekak dan make sure resepi tu mudah.. Hihi...

Kulit lasagna pun atie import dari jauh tau. Azril kirim dari KL.. Hihi.. Tu yang nak make sure buat dan pasti jadi dan sedap tu.. Susah tau nak carik kulit lasagna kat tempat atie ni.. Senang cakap memang takde. Nak ke bandar lain jauh la pulak kan. Nak tak nak kena la azril pas kat kawan dia suh bagi kat atie. Sayang tunang punya pasal.. Hihi.. Ye ke??? Kiki.. Op kos la...

Carik punye carik resepi, kebanyakan nya nak kena ade parmesan dan mozarella cheese kan.. Ni 1 lagi masalah.. Harap-harap ade keajaiban, atie pergi kedai nanti jumpa la ngan 2 binatang ni.. Kalo guna cheddar cheese je sedap tak? Sape pernah buat lasagna jom kongsi ngan atie..





Kulit lasagna, terbang dari jauh... Tak sabar nak buat.. Abaikan lemak-lemak yang akan bertempek lepas tu.. Hihi..

Jom share resepi ngan atie.. Bagi link pun boleh.. Tq semua..

posted from Bloggeroid

1 ulasan :

Ayu Zan berkata...

ayu tau makan je.. sdp tu lasagna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...