Rabu, 25 September 2013

Tupperware - member's

Assalamualaikum..

Korang pernah dengar brand 'tupperware'? Mesti pernah kan.. Atie baru join as a member. Selain daripada jual tupperware, ade jugak barang-barang lain. Antaranya nutrimerics, natur care, nano nature dan ada lagi la yang lain.

Tapi yang paling mendapat sambutan tupperware la rasanya. Harga dia agak mahal, tapi sangat-sangat berbaloi. Sebelum atie join member, atie dah beli juga beberapa buah tupperware. Alhamdulillah, memang puas hati.

Letak lauk panas / air panas tak mengeluarkan bau getah macam sesetengah bekas plastik yang lain.

Penutup dia pun ketat. Letak apa je kat dalam tupperware ni memang tahan, maksud atie tak mudah lemau.

Di sebabkan dah jatuh hati, atie tak fikir lama nak join jadi member.



Alah membeli, menang memakai.

posted from Bloggeroid

1 ulasan :

Ayu Zan berkata...

ayu pun suka tupperware berbanding tipuware.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...