Khamis, 2 Januari 2014

Puding triffle mudah tapi sedap



Assalamualaikum...


Wahhhh, nak tayang jugak puding triffle ni.. Sebenarnya dah lama sangat buat, cuma tak diizinkan untuk di tepek kat dalam blog comey ni di sebabkan tuan blog dilanda kemalasan.. hihi...

Alhamdulillah, sedap walaupun baru pertama kali mencuba.. Resepi cilok dari en google je.. ramai dah yang expert membuatnya...

Sekarang ni tekak atie ter'feeling nak makan tiramisu plak... hihi... moga di permudahkan dan dirajinkan diri untuk mencuba buat tiramisu pulak lepas ni...

posted from Bloggeroid

1 ulasan :

Ayu Zan berkata...

waaa..sedap ttuu... nnt nk try la gak. ntah bila semapat ni.hhihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...