Rabu, 29 Januari 2014

Tempahan snow cheese cake sempena CNY

Assalamualaikum...

2 hari tak update blog, atie  off day dan sibuk siapkan tempahan snow cheese cake untuk Chinese New Year. Alhamdulillah, siap dengan jaya semuanya. Walaupun tak banyak mana, tapi menggigil jugak la nak buatnya sebab peralatan yang atie gunakan semua kecik-kecik  je.. Oven kecik, mixer kecik, kira semua muat untuk buat 1 adunan je. Bukan macam orang yang memang buat bisnes kek, semua peralatan besar dan boleh siapkan 2 / 3 biji kek sekaligus kan..

Kiranya atie ambik tempahan pun sekadar suka-suka, sebab membaking ni memang dah jadi hobi atie time rajin. Kalo malas, hobi ntah melayang ke mana.. hihi..

Dan hari ni, kembali bekerja seperti biasa, sebelum cuti semula pada hari jumaat nanti. Alhamdulillah, semuanya di permudahkan sepanjang atie siapkan tempahan ni.. ^_*










posted from Bloggeroid

2 ulasan :

Roha berkata...

salam pagi rabu atie...
sy tak pernah lg merasa snow cake ni..
nampak mengoda je cheese cake tu..
alhamdulilah..sikit2 dulu..insyaallah membukit juga akhirnya... :)

Siti Asiah berkata...

nampak sedap je tu.kalo dekat blh Asiah order...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...