Khamis, 6 Februari 2014

Fenomena Tudung Bawal Aidijuma


Assalamualaikum...

AJ la sangat kan. Agak menjadi jugak fenomena Bawal Aidijuma sekarang terutama di facebook. Atie pun terjebak sama akhirnya. Lama dah skodeng, tengok harga semua. Wahhhh, kalo yang black label harga mencecah RM40 - RM50+ tau sehelai.. tak mampu den.. Beli la yang white label ni je dalam RM14 sehelai (beli online).


Beza dia dah tentu dari segi kain dan keeksklusifan (eh, betul ke ni) corak pada kain tudung tersebut. Contoh, kalo white label, banyak variasi warna untuk 1 design. Manakala black label pulak terhad, dan kain dah tentu lagi elok dari yang white label. White dan black label ni, kita boleh beli dari concept store dan outlet aidijuma, tapi atie beli online je. Almaklum la kat sini, celah mana nak carik concept store dan outlet aidijuma kan. Dan ada 1 lagi, red lable. Di mana, red lable ni kita hanya boleh beli di online store aidijuma sahaja. 

Kesimpulannya, tanya poket kita tebal mana je. So, dah boleh pilih.. hihihi...

10 ulasan :

NzA berkata...

mmg cantik tapi skrg lebih selesa memakai tudung spesis ariani sbb cepat....

cik atie berkata...

A'a.. tdung tu mmg mudah.. sarung je... :)

Yati berkata...

Ha ah, ada juga follow. Cantik juga tudungnya. :)

aTieYusof Family berkata...

Cantik2 bawal Adijuma ni kan?..
Akak dah tak reti guna bawal.. pakai yg main sarung je...hehe...

Roha berkata...

betul tu atie..membeli ikut bajet poket..jangan ikut nafsu membeli..menyesal nanti hehe.:D

akak minat juga tudung adijuma ni..kain dia mudah nak bentuk..

akak tak kisah pon yg lebal putih or hitam..janji berkenan dengan corak :)

cik atie berkata...

Cantikkan.. hihi

cik atie berkata...

Yang sarung pun cantik... Lagi- lagi kalo nk cepat.. memang praktikal... :)

cik atie berkata...

Betul tu kak... Bajet tu yg plng penting....

Puan Kutu berkata...

cantik juga bila pakai terasa muda gitu..tp kan dh ada ank kecik ni nak carik tudung yg cepat je dipakai..baju pun kekadang tak sempat iron tahu.hehe

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum. Jom visit facebook page Hijab by Jentayu. Kami menawarkan variasi tudung yang menarik pada harga yang berpatutan. Siap ada diskaun lagi bila beli banyak. Cepat sementara stok masih ada. Salam bcantik2, ikhlas dari Hijab by Jentayu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...