Rabu, 5 Februari 2014

Anis choc moist cake

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, atie semakin sihat hari ni.. Alhamdulillah. Dah sihat, terus breakfast anis choc moist cake. Pertama kali mencuba setelah melihat promosi berkenaan kek ni yang memang tip top di laman facebook. Alhamdulillah, memang sedap.

Atie pernah melihat di laman facebook di mana tuan punya choc cake ni update resepi, dan resepi dia memang lebih kurang sama dengan resepi yang atie gunakan tiap kali nak buat choc moist cake. Dan, bila rasa sendiri dan tengok dia punya tekstur pun rasanya lebih kurang sama.. Alhamdulillah, sedap..



posted from Bloggeroid

8 ulasan :

aTieYusof Family berkata...

Alhamdulillah dah makin sihat ye Atie.. amboi..sedap nampak kek choc tu.. sllunya akak buat sndiri..hehe

Roha berkata...

alhamdulilah semangkin sihat namapaknya ye atie ! manakan tak, jika dah breakfast kek choc moist hehe..

cik atie berkata...

Alhamdulillah kak.. hihi.. a'a biasanya atie pun buat sendiri. Ni saja try sebab tengok famous sangat kan kat fb..

cik atie berkata...

Hihi.. alhamdulillah.. nmpak coklat moist cake terus ok demam.. kikiki...

azizah :) berkata...

huuu terliur! sedapnya moist kek..

Siti Asiah berkata...

nampak sedap tu atie, kat Jengka ni pun ada nampak gak kiosk mosit kek Anis ni. Nnt nk cubelah...;)

cik atie berkata...

@Siti Asiah
hihi... wajib cuba... :)

cik atie berkata...

@azizah :)
memang sedap.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...