Selasa, 4 Februari 2014

Kejutan bekerja di hari isnin barangkali...

Assalamualaikum...

Mengada-ngada sangat kan, konon kejutan bekerja hari isnin terus demam selsema. Mentang-mentang dah bertahun tak keja hari isnin.. Pagi semalam, bangun tidur je atie memang dah mula sakit tekak. Sampai ofis, kemas-kemas sikit terus terbersin 2, 3 kali. So, tak yah cakap banyak la, memang dah sah-sah selsema. Semalam, atie tengok tv dan tidur bertemankan tisu kedai rakyat 1 malaysia. Huhu.. sebelum tidur sempat telan sebiji vitamin C. Bangun pagi ni, masih lagi selsema, kepala pun rasa tak stabil.. Atie banyakkan minum air, dan harapnya akan beransur baik hari ni. Amin..




6 ulasan :

Zara Nurhaidah berkata...

get well soon dear.. ^^ asal isnin mmg monday blues.. hahakss.. sma laa.. huhuu.. ^^

Fiona Grafik berkata...

salam, kalo nak make over blog, boleh emel fionagrafik@gmail.com. Hanya RM50 sahaja.Memang berbaloi-baloi

aTieYusof Family berkata...

Kesiannya..kena selsema plak ya.. moga cepat sembuh ya.. have a good rest sis..:)

Ayu Zan berkata...

cuaca ni kurang baik. bykkan minum air kosong..

Kasih Salina berkata...

semoga cepat sembuh yer..cuaca sama juga tu kot...

cik atie berkata...

terima kasih semua yang mendoakan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...