Rabu, 9 April 2014

Rabu. Facebook. Korea


Dari tajuk entri nampak sangat takde idea nak menulis kan. Semua tahu hari ni hari rabu. :)

Tapi baru tahu hari ni, facebook berwajah baru. Layout dia nampak lebih kemas la bagi atie.

Oh ya, kenapa atie lama tak menulis kat sini.. Segalanya bermula dengan cerita korea. hihi.. Ni pun tak habis lagi tengok ni. Alhamdulillah, dapat kesedaran untuk bukak balik blog dan menulis.. Novel pun ntah ke mana dah sekarang, seua gara-gara tengok cerita korea. Sampai tunang atie pun asyik jeles je ngan pelakon-pelakon cerita tu.. haha

In sha Allah, moga hari-hari lepas ni dapat update blog kesayangan ni dengan penuh dedikasi. Chewahhh.. korang jangan plak tak nak singgah dah blog atie.. huhu...

ok la, nak g blogwalking sejap... daaaa...

2 ulasan :

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Patut lah sepi jer blog Atie.. rupanya tengah layan cerit korea ye.. updatelah blog walaupun gambar Atie ehe :)

cik atie berkata...

hihi.. in sha Allah kak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...