Sabtu, 16 April 2011

Giveaway Ujang9897...

Assalamualikum semua...

hikhikhik... ekceli ni first time Miss Atie join giveaway cm ni sejak b'blogging ni... Giveaway ni adelah dr ujang9897 dan Miss Atie telah di tag oleh Oshin.. Tq Oshin... berdebar2 jgk nk join giveaway ni... muahaha... hehehe...

Fisrt sekali, nak tepek gak banner ujang9897 ni... simple tapi nice... ^_^


Kedua... nak tepek gambar sempoi plak... xwajib sebenarnye, tp xkire... nk tepek gak... hehhee... sempoi ke??? belasah je la kn... huhuhu...


Ketiga... Nak bebel sal blog ujang9897 ni... blog yang nampak simple, tp act banyak gak informasi berguna... ngeee...

Sekarang masa tuk Miss Atie tag org len lak... hehehe... orang yang bertuah tu adelah...... jeng...jeng...jeng....


1. Didi
2. Yuyu

Yesss siap akhirnye... huhuhu... xtau nak bebel ape dah, almaklum la, first time join giveaway cm ni kn... huhuhu... jom, kt g tepek penyertaan ni kat blog ujang.... Jom!!!

Dddaa semua... sampai jumpa lagi.... ^_^



3 ulasan :

Ujang9897 berkata...

tQ ek join..kita sama2 1st time..hehe

gd luck k...caiyok2

miss atie berkata...

welcome ujang.... tq jgk coz wat giveaway ni...

miss atie berkata...

rajin2 le singgah ye... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...