Sabtu, 16 April 2011

:: New Template ::

Assalamualikum semua...

Tetiba ter'rajin pulak malam ni nak tukar template blog ni... So, ok x? sweet x?? o comey x??? hehehe... Miss Atie pon dah rambang mata tengok banyak sangat template yang memang sangat cantik semuanye... so, at last yang ni la yang terplih... Ape pendapat korang ek??? ok x??? nanti leh tinggalkan komen ek... hehehe...

Nak wat template yang ade header sendiri xreti g nih... dh try, asyik xjadik je... huhuhu... sape leh tolongkan wat header tuk Miss Atie??? Sila angkat tangan!!! huhuhu... xde sape nak tolong, xpela... tapi kalo ade yang sudi, bestnye... konfem, shuke sangat2... hehe...


Sekarang dah kul 11:09 pm, mata xngantuk g.... huhuhu... akademi fantasia pon xhbs g... huhuhu... best ke af kali ni ek? ape pendapat korang??? bagi Miss Atie setakat ni bese2 je... xde lg yg best la... xt
au la plak nanti kn... hehhee...

Uhuk, esok masih ct g... Miss Atie cuti sampai hr selasa... hoorayyyy.... ^_^.. tp xplan pon nk watpe lg ni... maybe duk umah je kot, kalo rajin membaking le gamaknye... hehehe...
Oucchh... ape Miss Atie merepek malam2 buta ni... huhuhu... chowww dulu
r... tto o tengok af ek... mn lg best????


k, pape pon... good night sume, have a nice dreammm... bunga ros tuk semua b4 tto mlm ni.... ^_^... sampai jumpa lagi....

2 ulasan :

sufian berkata...

cantik... simple... kalau ada header mmg cantik lagi... so... cuba cuba ajew la...

miss atie berkata...

uhuk... insyaAllah, akan cba lg... huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...