Rabu, 9 November 2011

'Segmen: Fathiah Tak Jumpa Blog'




yeahhhh!!!

tengah BW, jumpe 1 segmen oleh Fa...

Atie memang dah lame follow blog Fa nih...

macam best, so atie join!!!




Korang nak join jugak, sila klik SINI...

Atie nak tag 3 orang rakan blogger kat cni...

Rakan-rakan yang bertuah tu adelah....


Selamat bersegmen!!!


9 ulasan :

Fathiah Hamim berkata...

thank you join!
fa pun dah lama follow sini. hehe

Yusri Aldi berkata...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama :)


http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

sis92 berkata...

slmat berkenalan dari sis
kalau sudi boleh folo :)

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

NaLutdi n'iA berkata...

Dari SEGMEN yg sama .. rajin la ke bel0g nadd Ya .. (:

Lily berkata...

Singgah sini dari segmen yg sama :)

+kakak_zaza - berkata...

salam sayang dari segmen sama. terimakasih sudi terjah saya.
sudah menjadi follower anda. :)

myu berkata...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

Farah Alyaa berkata...

sudah follow awak...
salam perkenalan :)

miss kinah berkata...

follow sini

:) cantiknyeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...