Sabtu, 3 Disember 2011

Blog walking time!!!





fuuhhh... penat sungguh... bukan penat ape pon... penat jalan-jalan gi rumah jiran-jiran atie... memang betul-betul blog walking la hari ni... nasib baik gak pak cik tenet tak meragam.. Alhamdulillah...


banyak blog yang atie singgah, semua cantik-cantik... jelesnyee... uuwaaaa... ade blog yang memang dah lama atie follow dan ade gak singgah ke blog-blog baru... macam-macam cerita ade, best!!! suke3x...


sape-sape nak atie gi singgah blog korang sila tinggalkan jejak kat shoutmix ok... eh, boleh plak macam tu kan... hehe... mesti la boleh kan, baru la leh kenal antara 1 sama lain... tak kenal maka tak cinta kan... hehe.. betul tak??


bile agaknye blog atie ni nak cantik macam blog orang lain ek.. hurrmmm... tak kreatif la nak edit-edit blog ni... (sape leh tolong atie edit blog / sape sudi review blog atie ni... cakap je ok ke x ok.. hehe..)


entri ni xde motif sebenarnye... kat luar hujan... lepas je habis wat kelas tadi terus ngadap papan pemuka... terasa nak coretkan sesuatu, so terhasil la entri merapu ni... hehe...


terima kasih pada yang sudi bace atau terbace... nak atie gi blog korang tinggal kan jejak ok... sure, atie akan singgah... semoga ukhwah kita semua bertambah erat...


peace no war... ^_^


5 ulasan :

era kecik berkata...

singgah pagi ^^

era kecik berkata...

eh, silap. tengahharilah.. hehehe

Sha. N. berkata...

Saya pun tengah jalan-jalan ni...Jom jalan-jalan cari pasal.heeeee

ROHAIDAH HARON berkata...

singgah..mekasih follow..:)

Gen2Merah berkata...

rasanya macam pertama kali saya singgah sini.. salam ukhuwah ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...