Isnin, 5 Disember 2011

Money come.. Money come.. Money come..





Money come.. Money come.. Money come.. (seorang penceramah semasa atie berkursus tahun lepad ade ajar terapi ni.. hehe... tutup mata, ambik feel kemudian sebut money come.. money come.. money come sepenuh hati, jiwa dan raga.. katenye untuk positifkan diri n rezeki tu murah... wakaka...


tapi, masalah atie sekarang ni bukan money come... money out je ade ni... huhu... arrgghhh.. hari ni sekali lagi money out.. money out.. money out...


awal november, bayar road tax kereta dah 3++... keta xde road tax, kena saman nanti sape plak nak bayar...


tengah bulan november, tukar tayar 2 biji tayar kereta (sebab memang dah botak sesangat, bahaya ok) dah 3++ jugak.. tayar keta kalo tak tukar, ishish bahaya tu...


hari ni, pergi servis kereta - rm8+.. kemudian, tambah lagi tangki minyak M (kate mekanik la) bocor plak... hadoi.. nak baiki tu je dah 2++.. tangki minyak tu kalo tak tukar, memang dah xleh nak bawak jauh dan laju.. eh laju je ingat ea.. hehe..



haaaa.. berapa dah tu??? banyak tak?? bagi atie memang da cukup banyak giler spend tuk kete bulan ni... uuwaaaa... tapi xpe, yang penting keselamatan tu kena jaga... sebab memang hari-hari bawak kete kan...


dan malam ni, kete kena tinggalkan kat umah kakak atie sebab keta dah tak leh nak bawak jauh.. (rumah atie nak ke bandar hampir sejam).. dan balik dari sane tadi terpaksa sewa keta kia picanto kakak atie...


hurrmmmm.. dugaan-dugaan... duit kuar cam air je.. bulan ni dah la tak gaji lagi... uwaaaa... takpe2, insyaAllah keje ngan ikhlas, rezeki tu akan masyukk jugak kan... hehe..


k, masa untuk fikir macam mane nak carik duit lebih plak... ^_^... idea come.. idea come.. idea come... hehe... daaaa...

2 ulasan :

Selendang Merah berkata...

jom keje part time.... dengan SM..hehe

cerita best berkata...

jom kita bt duit hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...