Rabu, 7 Disember 2011

Allah Maha Adil





petang semua... semalam rasenye xde update ape-ape entri kan... rindu plak ngan papan pemuka ni... sejak 2 3 hari ni kepala atie memang serabut sikit... jadi untuk mengelakkan keluarnya entri-entri yang 'buat penat orang bace' so, atie ambik keputusan tuk x update pape entri... (berangan cam ramai orang bace entri die)... hukhukhuk...


permulaan hari ni, atie agak kecewa sebab usaha atie tak de sape nak pon pandang, walau dah usaha gigih mane pon(ade kaitan ngan hal keje la, xmo cite panjang2 sebab ade rezeki lain yang menggumbirakan hati atie petang tadi..) Alhamdulillah, Allah Maha Adil... hehe.. tak de rezeki kat situ, ade rezeki lain kan.. kan... kan...


petang tadi, excited nih nak cite.. hehe.. atie nak share kegembiraan atie ngan korang semua... horaayyyyy!!! oh yeahhh!!! hehe... over plak... bagi yang dah lama follow blog atie ni, dulu atie ade buat 1 entri bertajuk MARA...


dulu atie ade apply jawatan kosong untuk guru/pensyarah MARA... Alhamdulillah, permohonan atie berjaya.... ^____^.. yeayyy... tapi, tak leh suke-suke sangat sebab sebelum di terima untuk jadi guru/pensyarah MARA ni, atie kena lalui 3 ujian / temuduga...


ni baru first ujian yang atie kena lalui (ujian personaliti)... kalo lulus step pertama, baru la dipanggil untuk ujian ke 2 dan ke 3... ujian personaliti ni atie akan ambik hari sabtu ni di Institut Kemahiran MARA, Kuching... (jauh tu, tapi demi masa depan kan ku harungi jugak... hehehe) harap sangat-sangat memang ade rezeki untuk atie kali ni... amin....


korang yang ade apply tu, kalo belum cek... leh klik SINI ok... korang doakan atie sekali k, mudah-mudahan atie dapat ape yang atie hajatkan ni.. bye...


p/s: oh no!!! baru teringat, nampak gaya nye atie xleh la nak datang majlis kawen kawan atie hari sabtu nih... hurrmmm... xpe2... masa depan atie lebih penting kan... esok nak g jumpe kawan atie la... takut terkilan plak die nanti kan tengok atie xdatang n tak gtau die pape...


2 ulasan :

Oshin berkata...

oshin apply jugak tapi takde rezeki huhu

yura berkata...

atie bestnye..tahniah...harap berjaye ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...