Rabu, 11 Januari 2012

Celcom broadband RM25






hai.. kat sini sape penah guna o memang guna pek Celcom Broadband RM25 ni?? setakat ni korang gune cam ne?? ok tak??


Atie baru je beli minggu lepas dan pagi tadi baru sampai.. atie ekceli beli sekali ngan modem, orang tu bagi modem maxis, tp die cakap leh gune utk semua... atie pon try la, tapi malangnye modem tu tak berfungsi pulak.. so, nanti nak refund balik la modem tu...


so, sekarang ni atie leh gune sim kad tu utk on9 ngan phone buruk atie je.. hukhukhuk.. ape-ape pun, memang tak mengecewakan la.. speed dia agak laju jugak walaupun dengan harga rm25 sahaja..


ape gune bayar lebih kalau kelajuan die hampir same je kan?? so, better pilih yang lebih menjimatkan.. dan bagi korang yang xtau lagi tentang pakej ni... sim ni ekceli die macam prepaid tau.. topup rm25 untuk 30 hari.. so, xde bil n xde pape kontrak...


bagi atie memang ok la... tapi masalahnye sekarang atie xde modem plak.. sape ade modem yang nak di jual?? nak jadikan hp sbg modem, kang mampus plak hp buruk atie tu kan...


so, sekarang ni dalam proses mencari modem baru...


3 ulasan :

shiema sufian berkata...

eh, mcm best je. nk try lah (:

ekyn cykyn berkata...

celcom ney plan apa ? and at mna awk beli ? ada modem skli ke ?

miss atie berkata...

beli on9 jek... xde modem... kalo nk, kene beli lain la.. o awk mmg dh ade modem, bole je gune terus... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...