Rabu, 30 Mei 2012

kisah di sebalik lagu 'sudah cukup sudah'

 

Tentu ramai sekali yang pernah / suka dengar lagu dari Nirwana Band ni kan?? lagu 'Sudah cukup sudah' sangat popular sekarang ni kat corong-corong radio... Atie masa first time dengar pon dah berkenan dan jatuh hati dengan lagu ni...




Semalam masa online fb, atie terbaca satu link yang mengatakan bahawa lagu 'sudah cukup sudah' tu dihasilkan bagi mengingati sahabat mereka yang mati akibat bunuh diri di dalam kejadian beberapa tahun lalu...

kalo korang nak tau cerita penuh klik SINI ok...

*** sekadar perkongsian ***

2 ulasan :

jia creatifelt berkata...

sukar sgt dgr lagu nie:)

iEdA berkata...

Ida sk gk dgr lgu meh...kata2 dia mdalam ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...