Khamis, 18 Oktober 2012

Sibuk ke penyibuk?

 

Fuhhhh, beberapa hari belog ni macam tak bertuan... kekeke.. alasan biasa yang dah lapuk, 'sibuk'... betul ke sibuk ke saje menyibuk??? 

Yup, lately ni atie memang agak sibuk sikit... sekarang ni tengah siapkan video untuk pertandingan 'Anugerah Transformasi Komuniti U-Pustaka'.. tarikh tutup pada 15 Nov 12... atie ni memang lemah bab2 buat video ni, tapi kena gigihkan diri jugak korek idea dan buat video ni... video ni nanti kitorang akan upload di you tube.. tunggu jela hasil nye macam mana kan... hehe...

kemudian, dalam masa yang sama sibuk merancang aktivit untuk hari terbuka Pusat Internet 1 Malaysia Igan (tempat keje atie) pada 13 Nov 2012... tengok, tarikh die semua dekat2, 13 dan 15 nov 2012... uuwaaaa... tak menang tangan dah ni... doakan semuanya berjalan lancar ok...

Dalam masa yang sama atie ade wat bisnes perfume Gred AAA Dubai ckit.. atie buat pre oder... sape2 yang berminat leh email atie ye (atie.halpi@gmail.com) jenis perfume yang korang nak... ingat nak upload jugak kat sini, insyaAllah kalo ade kesempatan ok..

Sampaikan sekarang ni novel semua pun dah tak terbaca... setiap malam sebelum tidur, baca 1 perenggan je.. haha.. bila nak habis kalo macam tu?? apa-apa pun buat yang terbaik dan doakan yang terbaik.. insyaAllah masa-masa genting ni akan dapat dilalui dengan cemerlang, gemilang dan terbilang... :p

1 ulasan :

HaSue berkata...

Salam atie...
Mmg sibuk bebeno tu novel pun x terbaca...akk ni jgnkan novel, majalah pun main selak jer..buku resepi tu je yg smpt lama skit nak belek cari idea.hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...